Revista Haris

Revista „HARIS” – revistă de teologie şi cultură, editată cu binecuvântarea Î.P.S. Dr. Daniel – Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei, actualmente Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române.

A înregistrat un număr 22 de  apariţii cu întrerupere în anul 2002. Finanţarea s-a făcut din fonduri proprii şi cu sprijinul firmei „Concept DATA” din Bucureşti, care a finanţat şi alcătuirea primei pagini web a Seminarului, fiind primul Seminar din Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi printre puţinele licee din ţară cu pagină web în anul 2000. Au contribuit cu materiale   pentru  editare (articole, poezii, eseuri, rubrici de divertisment sau curiozităţi) profesori, elevi şi simpatizanţi ai Seminarului.

Revista a ocupat locul I la concursul revistelor şcolare organizat de ISJ Botoşani în anul 2000. În luna iunie a anului 2013 a apărut primul număr al unei noi ediții a Revistei „Haris”. În prezent, Revista are o înfățișare nouă, datorită efortului depus de elevii seminariști, membri ai cluburilor de Jurnalism și Literatură.