Informare privind gradul de vaccinare impotriva Covid-19 in randul personalului angajat al Seminarului – 30.10.2021

Informare privind gradul de vaccinare împotriva Covid-19 în rândul personalului angajat

în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și

a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi)

Potrivit informațiilor colectate la nivelul unității de învățământ, rata generală de vaccinare împotriva Covid-19 a angajaților este următoarea:

· 60,00% cadre didactice de predare vaccinate împotriva Covid-19, reprezentând 21 de persoane, din totalul celor 35 cadre didactice de predare cu norma de bază și/sau plata cu ora în cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi)

· 37,50% personal didactic auxiliar vaccinat împotriva Covid-19, reprezentând 3 persoane, din totalul celor 8 din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

· 47,06% personal nedidactic vaccinat împotriva Covid-19, reprezentând 8 persoane, din totalul celor 17 din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi și a structurilor arondate (Grădinița cu P.N. nr. 4 Dorohoi și Grădinița cu P.P. nr. 6 Dorohoi).

Această informare se transmite procentual și numeric, astăzi 30 octombrie 2021, raportată la numărul total de angajați/ instituție, cu respectarea tuturor reglementărilor GDPR.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook!

Citatul zieli

Informează-te

Logo_Portal_Doxologia_MMB

Logo_Basilica

Logo_Trinitas_TV

Logo_Radio_Trinitas

Logo_Ziarul_Lumina

Filmul de prezentare al școlii noastre